Εκδηλώσεις

int_ph2

Οι πολίτες αποκτούν ρόλο στη Βουλή μέσα από το Vouliwatch Cyprus

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κυπριακό ϊδρυμα Προστασίας του Περιβάλλοντος Terra Cypria και το Ίδρυμα Λαόνα για την Αναβίωση της Κυπριακής Υπαίθρου στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στη Λεμεσό με ομιλήτριες τις κες Μόνικα Ιωαννίδου και Ελίζα Λουκαΐδου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 25358632.

Επίσημη παρουσίαση του Vouliwatch Cyprus στο Σπίτι της Ευρώπης

Στις 29 Νοεμβρίου 2016, παρουσιάστηκε και επίσημα στο Σπίτι της Ευρώπης, ενώπιον βουλευτών, κοινοβουλευτικών συνεργατών και εκπροσώπων οργανωμένων συνόλων το Vouliwatch Cyprus. Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση στο λογαριασμό μας στο Instagram vouliwatch_Cyprus.

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση.

Τις παρουσιάσεις μπορείτε να τις βρείτε στους πιο κάτω συνδέσμους.

https://drive.google.com/file/d/0B1mCJbx1Co5nNTVSOTUwcTIxZG8/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B6q_Qgl0locVTTRBazdOZ2RkQjA/view?usp=sharing

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, του Μαΐου διοργανώσαμε στη Λευκωσία μια διαφορετική ανοικτή συζήτηση με γυναίκες υποψήφιες.

Συζητήσαμε μεταξύ άλλων: τις προτάσεις νόμου που επιθυμούν οι υποψήφιες να καταθέσουν έτσι ώστε να αλλάξουν κάτι που τις ενοχλεί, τους λόγους επιλογής του κόμματος για κάθοδο στις εκλογές, πώς θα ανταποκριθούν σε πιέσεις που ενδεχομένως να δεχτούν από το κόμμα τους κατά τη θητεία τους, πώς επιχειρούν να πείσουν τους ψηφοφόρους κατά της αποχής, γιατί οι ψηφοφόροι δεν επιλέγουν γυναίκες, την ανισότητα των δύο φύλων και πολλά άλλα!

Συμμετείχαν:
– Μαρία Δανέζη Πελεκάνου (ΑΚΕΛ)
– Ελένη Χρυσοστόμου (ΔΗΚΟ
– Ξένια Κωνσταντίνου (ΔΗΣΥ)
– Στέφανη Ανδρέου (ΕΔΕΚ)
– Μαρία Κολά (Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών)

Share on: