Δημοκρατία Επόμενης Γενιάς

Αρχείο Προτάσεων

Όλες οι προτάσεις
Προτάσεις
Θέματα του μήνα
Προωθήθηκαν


ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΗΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ stamp

Σπύρος Σταύρου Πουγιούκκας

Λυπάμαι να παρατηρήσω ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο που αφορά την σύνταξη χηρείας για τους άντρες δημιουργά πρόσθετες αδικίες και διαφορετικές κατηγορίες χήρων. Ναι, είναι ένα θετικό βήμα αλλά δεν αποκαθιστά την αδικία στους χήρους που έχασαν την σύζυγό τους πριν την 1/1/2018.

Αμμοχώστου Κοινωνική Πολιτική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Share on:
e-Petitions stamp

Ourania Michaelidou

Το νομοσχέδιο για τα e-petitions (δηλαδή καταχώρηση προτάσεων από πολίτες της ΚΔ απευθείας στη Βουλή) έχει ήδη κατατεθεί από τον Υπ. Εσωτερικών κυριο Πετρίδη πέρσι το καλοκαίρι (2017, προσωπική επικοινωνία). Εισηγούμαστε να μελετηθεί άμεσα το νομοσχέδιο και να γινουν τα απαραίτητα διαβήματα για εφαρμογή του ν/σ. Παρόμοια συστήματα υπάρχουν και στο εξωτερικό (βλέπετε --> https://petition.parliament.uk/) τα οποία προωθούν την δραστηριότητα των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες θεμελιωνοντας δημοκρατικές αρχές. Η επικοινωνία πολίτη-βουλής ΜΟΝΟ μεσω αυτης της πλατφόρμας παρότι χρήσιμη δεν είναι αρκετή και σιγουρα δεν εχει τον ίδιο αντίκτυπο

Λευκωσίας Κοινωνική Πολιτική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την Τήρηση του Κανονισμού της Βουλής

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (5 votes, average: 4,60 out of 5)
Loading...

Share on:
Διαχείριση Χερσονήσου Ακάμα stamp

Σεμινάριο Democracy in Crisis

Στο νέο Τοπικό Σχέδιο που ετοιμάζεται για τον Ακάμα θεωρούμε ότι θα πρέπει να μην επιτραπούν αναπτύξεις διανυκτέρευσης και σίτισης εκτός των Ορίων Ανάπτυξης των κοινοτήτων του Ακάμα. Με τον τρόπο αυτό ο Ακάμας θα διατηρήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του που είναι το παρθένο φυσικό περιβάλλον και ο κόσμοςπου θα τον επισκέπτεται θα πηγαίνει αργότερα στα χωριά για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν (ξενοδοχεία, εστιατορια. καφε κλπ)

Λευκωσίας Αγροτική Πολιτική / Περιβάλλον Κοινοβουλευτική Επιτροπή Περιβάλλοντος

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (8 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Share on: