Δημοκρατία Επόμενης Γενιάς

Navigation Menu
%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%85

Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 19 Μαρτίου 1964. Είναι παντρεμένη και έχει δυο γιους. Σπούδασε ψυχολογία και δημοσιογραφία ασκώντας για χρόνια το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Εκλέγεται βουλευτής από το 2011 ενώ τον Μάιο του 2016 ήρθε πρώτη σε ψήφους παγκύπρια.


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα νέα από τον/την βουλευτή.


  Ερωτήσεις : 4

  Απαντήσεις : 0

 1. Πως σχολιάζετε τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου για τα ΛΟΑΤΙ άτομα;

  Share
  VA:F [1.9.16_1159]
  Το βλέπουν θετικά 1 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0
 2. Είστε μέλος της επιτροπής Υγείας. Μπορείτε να μας πείτε πως εκτιμάτε τις εξελίξεις γύρω από το ΓεΣΥ; Θεωρείτε ότι το κόμμα σας θα στηρίξει τους σχεδιασμούς Παμπορίδη;

  Share
  VA:F [1.9.16_1159]
  Το βλέπουν θετικά 0 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0
 3. Αξιότιμη βουλευτή κα. Ειρήνη Χαραλαμπίδου

  Eίμαι ιδιοκτήτης κληρονομικού διαμερίσματος, το οποίο αποφάσισα να ενοικιάσω, για να εξασφαλίσω στην οικογένεια μου, μια πιο άνετη ζωή. Ωστόσο έπεσα θύμα, ενοικιαστών οι οποίοι δεν καταβάλλουν το ενοίκιο, ούτε και πληρώνουν κοινόχρηστα.
  Επικοινωνώ μαζί σας, ευελπιστώντας ότι θα προωθήσετε και στην Κύπρο, ανάλογες νομοθεσίες που υπάρχουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου υπάρχει η δυνατότητα άμεσης έξωσης των ενοικιαστών, που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.
  Ο δρόμος των δικαστηρίων είναι και μακροχρόνιος, στοιχίζει πάρα πολλά, ενώ στο τέλος της ημέρας είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις τα οφειλόμενα. Και το χειρότερο είναι ότι ο ενοικιαστής καταστρέφει το διαμέρισμα, χωρίς να υπάρχει τρόπος να πληρώσει τις ζημιές.
  Στις Βρυξέλλες και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, φωτογραφίζεται το σπίτι κατά την ενοικίαση και πρέπει την ώρα που θα φεύγει ο ενοικιαστής να το παραδώσει στην ίδια κατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχουν αυστηρές νομοθεσίες και καλείται ο ενοικιαστής να πληρώσει τις ζημιές.
  Την ίδια ώρα, εγώ ως νομοταγής πολίτης, πληρώνω ένα σωρό φόρους, χωρίς να μπορώ να εκμεταλλευτώ την περιουσία μου. Αντιθέτως συνεχώς ζημιώνω από την όλη κατάσταση.
  Σας παρακαλώ και πάλι να φροντίσετε να εναρμονιστούν οι κυπριακές νομοθεσίες, με τις ανάλογες ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε στο πλαίσιο πάντα των νόμων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι πάντοτε στη διάθεση σας, για περισσότερες πληροφορίες.

  Share
  VA:F [1.9.16_1159]
  Το βλέπουν θετικά 0 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0
  • axiotimh voulefth ti enoi h sinergatikh kipriaki trapeza oti o sxedio ine ethelousio otan me apiles soy ipodilonoun ton dromo tis exodoy,kai pia h gnomi esas k ths voylhs.
   Pos ine dinato na plirono tis ipoxrewsis mou, to danio mou xoris doulia.

   Share
   VA:F [1.9.16_1159]
   Το βλέπουν θετικά 0 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0

Στείλε την ερώτησή σου

Αν ο Βουλευτής απαντήσει στην ερώτηση σου, θα ειδοποιηθείς μέσω email!

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και το κώδικα δεοντολογίας του vouliwatch Cyprus