Δημοκρατία Επόμενης Γενιάς

Navigation Menu
kasinhs

Σόλων Κασίνης

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην κατεχόμενη Ζώδια Λευκωσίας στις 15 Απριλίου 1952. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους και μια κόρη. Είναι χημικός μηχανικός και έχει μεταξύ άλλων διατελέσει εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Κρατικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου και Σύμβουλος για θέματα ενέργειας του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής τον Μάιο του2016.


Δεν υπάρχουν καταχωρημένα νέα από τον/την βουλευτή.


  Ερωτήσεις : 2

  Απαντήσεις : 1

 1. Κ. Κασίνη, μετά τα τελευταία αποτελέσματα από τις γεωτρήσεις θεωρείτε πως θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για τις προοπτικές στα ενεργειακά της Κύπρου;

  Share
  VA:F [1.9.16_1159]
  Το βλέπουν θετικά 0 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0
  • kasinhs

   Βεβαίως και θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν σημαίνει ότι λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι.
   Κατά την δική μου άποψη, υπολογίζω ουσιαστικά ότι θα εξορύξουμε φυσικό αέριο της τάξης των 60 τρισεκατομμυρίων ποδών και πρόσθετα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρούμε και πετρέλαιο.

   Σόλωνας Κασίνης

   Share
   VN:F [1.9.16_1159]
   Το βλέπουν θετικά 3 :: Το βλέπουν Αρνητικά 1
 2. Κ. Κασίνη
  Ως ειδικός στα ενεργειακά θέματα, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες της Κυβέρνησης αλλά και της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής αναφορικά με το θέμα του ελέγχου των αυξομειώσεων στις τιμές των καυσίμων;

  Share
  VA:F [1.9.16_1159]
  Το βλέπουν θετικά 0 :: Το βλέπουν Αρνητικά 0

Στείλε την ερώτησή σου

Αν ο Βουλευτής απαντήσει στην ερώτηση σου, θα ειδοποιηθείς μέσω email!

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους όρους χρήσης και το κώδικα δεοντολογίας του vouliwatch Cyprus